Over ons

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Wouter en Gerda van Essen.
Samen met ons team verzorgen wij sinds 2001 begrafenissen in Putten en op de Veluwe.
Wij hechten waarde aan persoonlijke contacten. U heeft te maken met één uitvaartleider gedurende de hele periode, bijgestaan door eigen personeel voor assistentie. 
Onze medewerkers zijn geselecteerd op hun betrokkenheid en betrouwbaarheid.
De veelvuldige contacten tussen het moment van overlijden en de begrafenis leiden samen tot een persoonlijke en stijlvolle begrafenis, waarbij de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan.

Tijdens de regelgesprekken zullen veel mogelijkheden aangegeven worden. De inbreng van de nabestaanden zal, zoveel als mogelijk is, ingepast worden.

Wij leven vanuit een christelijke levensovertuiging. Tot voor kort verzorgden wij alleen begrafenissen. Maar de tijden veranderen en er komt steeds meer vraag naar het verzorgen van de uitvaarten rond een crematie. We hebben hier lang over nagedacht. Toch hebben we besloten vanaf heden ook crematies te verzorgen.
Wij zullen dus met dezelfde zorg, deskundigheid en betrokkenheid een uitvaart rond een crematie voor u verzorgen als u dat wenst.

 

Het team
                                 


Wouter van Essen:
In perioden waarin veel op mensen afkomt en er veel geregeld en gedaan moet worden, willen wij, waar mogelijk, deze zorg uit handen nemen en er voor zorgen dat er op een waardige manier afscheid genomen kan worden. Vanuit onze deskundigheid en jarenlange ervaring zullen we op een betrokken manier er alles aan doen om het afscheid en de uitvaart goed te laten verlopen.

 

 


Gerda van Essen – van de Kamp

"We mogen al 16 jaar onze uitvaartonderneming verzorgen in Putten en omgeving. Zelf doe ik de verzorging samen met de familie of met een van onze dames. Daarnaast doen we samen de opbaring (mijn man en ik). Het werk doe ik met veel liefde en geduld en hoop dat ik het nog jaren mag doen."

 

 


Rita Luitjes
 
"Het geeft mij een tevreden gevoel om de familie/nabestaanden een helpende hand te bieden door tijdens het afscheid alles zo goed mogelijk te laten verlopen."