Wat kunt u vooraf regelen?

Wat kunt u vooraf regelen?

Uw wensen vastleggen

Als u nog midden in het leven staat lijkt het een grote en soms ook wel enge stap om al na te denken over het levenseinde en wat de persoonlijke wensen rond uw uitvaart zijn.
Maar het kan rust geven om er nu alvast over na te denken en dingen vast te leggen; voor u zelf maar ook voor de mensen die achterblijven.
 
Gesprek
Iedere uitvaart is uniek. Misschien weet u zelf al heel goed wat u zou willen of wellicht wilt u eerst graag horen wat de verschillende mogenlijkheden zijn. Wij komen graag bij u langs om u hier meer over te vertellen en samen met u uw wensen vast te leggen.
 
Laatste wilsbeschikking
Wij hebben een ‘laatste wilsbeschikking’ die u in kunt vullen. Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn rond uw overlijden en de uitvaart. Het geeft uw nabestaanden rust en duidelijkheid als zij alles moeten regelen.
 
Familie op de hoogte brengen
Het is goed om uw nabestaanden op de hoogte te brengen dat en met wie u dit alles vastgelegd hebt.
Een overlijden komt nogal eens onverwachts. Voor de nabestaanden is het dan fijn als er bekendheid is omtrent de wensen van de overledene betreffende zijn of haar begrafenis. Ook als u specifieke wensen heeft, is het goed om deze vast te leggen. Hiervoor hebben wij het boekje “Wensen betreffende mijn uitvaart”. U kunt dat gratis en vrijblijvend bij ons aanvragen. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor een informatief gesprek.

Kosten van een uitvaart
De kosten van een uitvaart kunnen nogal uiteenlopen, afhankelijk van uw wensen en bijvoorbeeld de begraafplaats van uw keuze. Het is niet mogelijk om hiervoor zomaar een indicatie te geven. Wilt u graag weten wat de kosten zijn aan de hand van uw wensen, dan kunnen wij u vrijblijvend hierover informeren aan de hand van uw wensen. Maakt u hiervoor gerust een afspraak met ons.